пʼятниця, 07 листопада 2008 10:45

В річницю Жовтневої революції КПУ вимагатиме відставки Ющенка, а Тягнибок їхньої заборони

Сьогодні, 7 листопада - 91-і роковини Жовтневої соціалістичної революції. У столиці України й інших містах політичні партії запланували проведення акцій.

Заявки про проведення заходів подали представники Комуністичної партії України. Заплановано з 9:00 до 9:30 збір на площі Арсенальній і на площі Бессарабській представників цієї партії. О 10 годині пішою ходою двома колонами вони прямуватимуть до Секретаріату Президента України.

З 11-тої до 12-тої години біля Секретаріату Президента планують провести мітинг, після чого учасники акції двома колонами по вулиці Лютеранській, Інститутській та Хрещатик перейдуть на Майдан Незалежності, де з 13:30 до 16:30 відбудеться концерт. Про це розповіла працівник Центру зв"язків з громадськістю столичної міліції Наталя Сторожик.

Також ходу й мітинг комуністи проведуть в Одесі й інших регіонах України, повідомили в прес-службі КПУ. "Згідно з нашою щорічною традицією хода розпочнеться о 10:00 з Театральної площі", - сказав перший секретар Одеського обкому КПУ Євгеній Царьков.

Хода пройде центральними вулицями міста й закінчиться двогодинним мітингом на Куликовому полі.

"7 листопада масштабні мітинги КПУ пройдуть у всіх регіонах України, де комуністи виступлять проти економічної політики Кабінету Міністрів і з вимогою відставки президента Ющенка", - наголосив Царьков.

Київська міська організація Всеукраїнського об"єднання "Свобода" на 10 ранку запланувала проведення на Майдані Незалежності в Києві свою акцію "Злочини комунізму мають бути засуджені, комуністична ідея – заборонена", повідомили у прес-службі організації.

Акція спрямована на поширення інформації про "злочини московсько-большевицької системи і лідерів комуністичної партії, скоєні в Україні, та про роль так званої "октябрьської" революції 7 листопада 1917 року, яка стала прологом до масового терору і голодоморів в Україні".

Київська міська організація ВО "Свобода" звернулась до міської влади з вимогою заборонити в судовому порядку проведення в цей день будь-яких "святкових" акцій політичними силами, що сповідують "злочинну комуністичну ідеологію", оскільки це є наругою над пам"яттю мільйонів жертв Голодомору та приниженням гідності українців, повідомляє "Інтерфакс-Україна".

Зараз ви читаєте новину «В річницю Жовтневої революції КПУ вимагатиме відставки Ющенка, а Тягнибок їхньої заборони». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

2

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі