четвер, 09 жовтня 2008 18:07

В Польщі сподіваються, що Україна продовжить втілення прозахідної політики

Надію на те, що Україна продовжить втілення в життя прозахідної політики висловив у четвер президент Польщі Лєх Качиньський.

"Я спостерігаю за подіями в Україні з деяким хвилюванням. Я можу сказати тільки одну річ моїм українським друзям, особливо Президентові, з яким у нас гарні відносини: я вірю, що прозахідний курс, який Україна взяла після "оранжевої революції", буде продовжений", - заявив Качиньський.

Президент Польщі також висловив свою думку з приводу планів України вступити в НАТО. "Це непростий шлях. Це шлях, під час якого власті країни і великий український народ час від часу стикатимуться з не дуже приємними ситуаціями. Але я хотів би зазначити, що на початку 1990-х років, коли вперше була висунута ідея вступу Польщі в НАТО, реакція ключової країни, США, теж була не дуже приємною", - сказав він, повідомляє "Інтерфакс-Україна".

Зараз ви читаєте новину «В Польщі сподіваються, що Україна продовжить втілення прозахідної політики». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі