вівторок, 16 вересня 2008 20:14

В Партії Регіонів вважають, що прем"єром має бути Янукович

Відповідаючи на запитання, які перспективи формування коаліції за участю фракції Партії регіонів і БЮТ, депутат фракції Партії регіонів Сергій Льовочкін сказав, що зараз можливе все. "Важливо розуміти, що головне ні з ким, а навіщо... На будь-яку коаліцію Партія регіонів піде лише за умови реальних перспектив виконання нашої передвиборної програми, наших зобов`язань перед виборцями", - сказав депутат.

За його словами, не буває так, щоб велика фракція приєднувалася до меншої, повідомляє Главред з посиланням на прес-службу Партії регіонів.

"Навіть коаліційна угода БЮТ і НУ-НС передбачала, що посада прем`єр-міністра, яка є головною в коаліції, відходить до фракції, яка набрала більшу кількість голосів на виборах. Сьогодні - це Партія регіонів. Тому логічним було б, щоб прем`єр-міністром став саме лідер Партії регіонів", - вважає Льовочкін.

Зараз ви читаєте новину «В Партії Регіонів вважають, що прем"єром має бути Янукович». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі