середа, 24 вересня 2008 10:29

В парламенті Криму сьогодні поговорять про НАТО

Сьогодні в кримському парламенті пройдуть депутатські слухання з питання про дотримання права громадян України, які проживають в Автономній Республіці Крим, на отримання об`єктивної інформації про діяльність НАТО.

Рішення про проведення депутатських слухань з питань НАТО було ухвалене в червні на пленарному засіданні Верховної Ради Криму, що відбулося перед літніми депутатськими канікулами.

У пояснювальній записці до рішення наголошувалось, що депутатські слухання, відповідно до положення, проводяться з тих питань, які мають важливе значення для автономії, з метою консолідації думок депутатів і вироблення рекомендацій.

"У зв`язку з тим, що питання інтеграції України в НАТО є предметів активного обговорення і викликають неоднозначний резонанс серед жителів автономії, пропонується провести у Верховній Раді Автономній Республіці Крим депутатські слухання із зазначеного питання", - йшлося в пояснювальній записці.

Планувалося, що на слухання будуть запрошені представники різних партій і організацій, аби всі змогли висловити свій погляд про Альянс, повідомляє УНІАН.

Зараз ви читаєте новину «В парламенті Криму сьогодні поговорять про НАТО». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі