вівторок, 01 червня 2021 14:23

В ОП заявили про деолігархізацію ЗМІ

В ОП заявили про деолігархізацію ЗМІ
Зеленський не домовляється із олігархами, кажуть в Офісі президента. Фото: УНН

Заступник керівника Офіса президента Кирило Тимошенко заявив про деолігархізацію новинних служб на телеканалах.

"Деолігархізація новинних служб телеканалів коли-небудь все-таки трапиться в Україні. Звичайно, великий бізнес має право володіти каналами, але більшість із них, або майже всі, вирішили, що повинні впливати на політику. Ось це має закінчитися", - цитує Тимошенка "Інтерфакс-Україна".

Заступник керівника ОП сказав, що "в президента немає свого телеканалу, тому що він - не президент-олігарх". Також заявив, що Зеленський "не домовляється з олігархами щодо телеканалів або з їхніми менеджерами".

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Зеленський залежний від олігархів. Виборцям хочуть пустити пил в очі

"Самі наші кроки показують, що ми робимо правильні рішення. Люди це бачать і вміють відокремлювати правду від фейків. У цьому і є наше завдання як держави - відокремлювати інформацію від дезінформації", - заявив Тимошенко.

20 травня на пресконференції президент Володимир Зеленський заявив, що законопроєкт про олігархів "майже на 100 відсотків готовий". "Думаю, що він з'явиться наступного тижня", – сказав президент.

Видання ZN.UA опублікувало частину ймовірного тексту президентського законопроєкту.

Зараз ви читаєте новину «В ОП заявили про деолігархізацію ЗМІ». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі