пʼятниця, 23 квітня 2021 20:20

В ОП прокоментували відповідь Путіна на пропозиції Зеленського

В ОП прокоментували відповідь Путіна на пропозиції Зеленського
У Зеленського вважають, що Путін готовий до розмови. Фото: Reuters

Відповідь президента РФ Володимира Путіна свідчить про нездатність Кремля постійно підіймати ставки й нарощувати агресію.

"Очевидно, що відповідь пана Путіна, причому відповідь швидка і конкретна, свідчить про важливість прямого переговорного аспекту і для Росії", - сказав у коментарі УНІАН радник керівника Офісу президента Михайло Подоляк.

Радник вважає, що Путін готовий розмовляти.

Подоляк додав, що Росія не зможе відмежуватися від війни на Донбасі.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: У "нормандському форматі" за участі бойовиків ЛДНР: Кремль озвучив умови зустрічі

"Всі на виду і всім прекрасно відомо: непідконтрольна Україні частина Донбасу тримається тільки за рахунок прямого російського ресурсу. У тому числі і ресурсу управлінського. Тобто ні в юридичному, ні у фактичному значенні такого суб'єкта як ЛДНР взагалі не існує", - підкреслив він.

Президент України Володимир Зеленський публічно запропонував президенту РФ Володимиру Путіну зустрітися в Донецькій або Луганській областях у відеозверненні, поширеному ввечері 20 квітня. Пролунала пропозиція зустрітися на лінії розмежування, "щоб максимально точно побачити і зрозуміти ситуацію". У відповідь президент Росії Володимир Путін заявив про те, що готовий зустрітися з президентом України Володимиром Зеленським у Москві.

Зараз ви читаєте новину «В ОП прокоментували відповідь Путіна на пропозиції Зеленського». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі