пʼятниця, 02 листопада 2012 06:41

В окрузі Журавського голосів більше ніж бюлетнів

В окрузі Журавського голосів більше ніж бюлетнів
Віталій Журавський ФОТО: news.volyninfo.com

За даними 66 округу (центр - місто Малин Житомирської області), 28 жовтня на виборчих дільницях цього округу було видано 97068 бюлетенів. За даними обробки 100% протоколів у цьому окрузі переміг Віталій Журавський - нинішній народний депутат, член фракції Партії регіонів, автор скандального законопроекту про наклеп, який розбурхав не тільки журналістів, але і багато громадян, повідомляє ДеПо.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: "Регіонали" можуть відмовитися формувати офіційну парламентську більшість – політолог

За офіційними даними, Журавський набрав 25,07% підтримки виборців, отримавши 24964 голосів. Відповідно, 100% виборців, які брали участь у голосування повинне було скласти мінімум 99577 людина (не рахуючи тих, хто зіпсував свої бюлетені або виніс із собою з ділянки).

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: На виборчій дільниці у Донецьку довкидали бюлетені

Таким чином, в урнах, за статистикою ЦВКа, на дільницях 66 округу виявлено на 2509 бюлетенів більше, ніж за тією ж статистикою видано виборцям. Цікаво, що різниця в кількості тих, хто проголосував за переможця Журавського і його найближчого конкурента - представника "Батьківщини" Євгена Добряка - становить 3141 голос.

Нагадаємо, в "Батьківщині" заявили, що в Житомирі частина протоколів дільничних виборчих комісій перед здачею в ОВК завозять в офіс Партії регіонів.

Зараз ви читаєте новину «В окрузі Журавського голосів більше ніж бюлетнів». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

5

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі