вівторок, 27 жовтня 2020 03:19

В Офісі генпрокурора дали два місяці ДБР на "усунення недоліків"

В Офісі генпрокурора дали два місяці ДБР на "усунення недоліків"
ДБР має два місяці на "усунення недоліків". Фото: Кореспондент

Генеральний прокурор України Ірина Венедиктова назвала недоліки Державного бюро розслідувань за дев'ять місяців роботи і назвала терміни, в які вони повинні бути усунуті.

Особливу увагу приділили темі боротьби з корупцією і кримінальних виробництвам, які пов'язані з нею, повідомила пресслужба Офісу генпрокурора.

"Корупційних" справ співробітники ДБР передали до суду надто мало, а також ніякого відшкодування збитків належним чином не відбувалося. Крім того, не вистачає також системних перевірок і викриттів осіб в корупції, зокрема, представників правоохоронних органів.

"ДБР має проводити системну роботу по викриттю корупційних схем і зокрема, в правоохоронних органах, тому як деякі особи кришують цілі галузі. Корупційні вертикалі потрібно блокувати від низу до верху", - сказала Венедиктова.

Генпрокурор зазначила, що всі зазначені недоліки необхідно усунути протягом двох місяців.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Пожежі на Луганщині: ДБР перевіряє посадовців ДСНС

Раніше в Кропивницького правоохоронці виявили групу осіб, яка шляхом підкупу пропонували голосувати за одну з політичних партій і окремих кандидатів від неї. За один голос виборця пропонували 500 грн.

Зараз ви читаєте новину «В Офісі генпрокурора дали два місяці ДБР на "усунення недоліків"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі