вівторок, 16 вересня 2008 14:02

В НУ-НС заявляють, що готові до переговорів з БЮТ і блоком Литвина

Фракція блоку "Наша Україна - "Народна самооборона" готова вести переговори про створення коаліції з прагматичними і відповідальними політичними силами, за винятком комуністів і Партії регіонів, заявляє народний депутат від НУ-НС Олександр Третьяков.

Як повідомляє "Главред" з посиланням на прес-службу депутата, за словами Третьякова, "переговори з БЮТ і Блоком Литвина можливі за умови підтримки зовнішньополітичного курсу України, орієнтованого на Євросоюз і НАТО".

Третьяков також спростував висловлювання членів БЮТ про те, що "Наша Україна" відмовилася від ведення переговорів з Блоком Юлії Тимошенко. "Це питання на фракції не розглядалося, - зазначив депутат. - У нас є рішення нашого міжпартійного з`їзду, орієнтованого на демократичну коаліцію, і його ніхто не змінював".

"Можливість створення коаліції у форматі "Наша Україна" - Блок Литвина – Блок Тимошенко є, і вона буде використана", - наголосив Третьяков.

Як повідомлялося, сьогодні, 16 вересня, народний депутат від БЮТ Андрій Шкіль заявив, що з НУ-НС і КПУ консультації про коаліцію "вестися не будуть, тому що вони відмовилися".

Зараз ви читаєте новину «В НУ-НС заявляють, що готові до переговорів з БЮТ і блоком Литвина». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі