вівторок, 30 вересня 2008 12:26

В НУ-НС кажуть, що вже втомилися повторювати свої пропозиції щодо порядку денного

Фракція НУ-НС як і раніше не може добитися узгодженого рішення щодо порядку денного роботи ВР між НУ-НС, БЮТ і Блоком Литвина. Про це на брифінгу заявив лідер фракції НУ-НС В"ячеслав Кириленко.

Він зізнався, що вже втомився повторювати пропозиції НУ-НС щодо порядку денного на консультаціях, як у спікера, так і в сесійному залі.

Нардеп підкреслив, що нікому не вдасться "затягнути" НУ-НС в коаліцію, яка займається "перерозподілом портфелів усередині себе". "Нікому не вдасться нас вивести на розмову, хто прем"єр, а хто спікер і скільки міністрів буде у НУ-НС, БЮТ і БЛ. Нам ця розмова нецікава. Нехай навіть колеги і не стараються", - зазначив лідер НУ-НС.

На думку Кириленка, якщо БЮТ не дасть відповіді на запитання НУ-НУ, то не можна говорити про довгостроковість існування майбутньої коаліції. "Вона може розлетітися наступного дня. Я не думаю, що це потрібно виборцям, економіці й Україні взагалі", - підсумував нардеп, повідомляє ForUm.

Зараз ви читаєте новину «В НУ-НС кажуть, що вже втомилися повторювати свої пропозиції щодо порядку денного». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі