понеділок, 11 квітня 2011 10:32

В Ізмаїлі дружина депутата від Російського блоку вилила каструлю нечистот на чиновницю

В Ізмаїлі дружина депутата від Російського блоку вилила каструлю нечистот на чиновницю

В Ізмаїлі дружина екс-мера, а нині депутата міськради від партії Російський блок Георгія Дубенка Валентина в приймальні першого заступника міського голови Сергія Павлухіна вилила на секретаря чиновника каструлю з нечистотами.

Міліція збирається залучити жінку та її чоловіка до адмінвідповідальності за 173-ьою статтею Кодексу України про адміністративні правопорушення (Дрібне хуліганство), пише газета "Сегодня".

Як повідомили в міськвідділі МВС, поки рішення не прийнято. У муніципалітеті заперечують політичний підтекст інциденту. "У них давня особиста неприязнь, ніякої політики тут немає", - заявив секретар Ізмаїльської міськради Євген Пундик.

Між тим, джерела Сегодня в мерії висувають дві версії події. За однією з них, мова йде про ревнощі - постраждала працювала з Дубенком з 2006-го по 2008-й рік, коли той керував містом. За іншою, причина події лежить в економічній площині. "Дубенко оформляв на підлеглу якісь земельні ділянки, які не зміг одержати назад після відставки, тому що вона перейшла працювати до "регіоналів", - стверджує інший співрозмовник.

Тим часом міськорганізація Російського блоку "оприлюднила днями офіційну заяву, присвячене скандалу з участю однопартійця: "Якщо інформація про безпосередню участь у цій історії Георгія Дубенка підтвердиться, то, з огляду на зауваження по партійній лінії, що раніше виносилися йому, ми розглянемо питання про позбавлення його мандату" , - йдеться в документі.

Нагадаємо, 5 квітня 2007 року двоє молодиків під час мітингу біля мерії Одеси керівника громадської організації "Єдина Батьківщина" (Одеса) Валерія Каурова облили фекаліями.

Зараз ви читаєте новину «В Ізмаїлі дружина депутата від Російського блоку вилила каструлю нечистот на чиновницю». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі