четвер, 24 лютого 2011 16:25

В Івано-Франківську вводять соцкартки для малозабезпечених

В Івано-Франківську вводять соцкартки для малозабезпечених

З березня в Івано-Франківську запрацює проект "Система соціальних знижок", у рамках якого виділять малозабезпеченим жителям міста 8 тисяч безкоштовних карток на знижки у магазинах та сервісних установах. Таку соціальну програму втілює в життя фундація імені князів-благодійників Острозьких (м. Рівне) разом з Івано-Франківським молодіжним громадським центром "Еталон" та міськвиконкомом.

Про це повідомила координатор проекту в Івано-Франківську, голова правління МГЦ "Еталон" Леся Аронець.

В Івано-Франківську є понад 14 тисяч малозабезпечених громадян. За словами організаторів, тут планують реалізувати 8 тисяч соціальних карток, кожна з яких надає знижку на товари та послуги загальною сумою 1 тис. грн. Отож, загальна сума, яку треба залучити на картки, складає 8 млн. грн. Згоду на підтримку проекту, тобто реалізацію товарів за картками, розпочинаючи з березня дали уже 50 підприємств міста, а загалом очікується згода до 150 підприємств.

Леся Аронець переконана, що підприємці, які нададуть знижки у своїх установах, зроблять крок до соціально-корпоративної відповідальності перед громадою міста.

Організатори впевнені, що соціальні знижки допоможуть не менше 8000 іванофранківцям зекономити приблизно 1000 гривень протягом року, що дозволить їм пережити кризу.

"Підтримати проект буде вигідно і підприємцям, бо це забезпечить їм додаткових клієнтів і попит на товар", – вважає начальник міського управління торгівлі Ігор Витриховський.

Зараз ви читаєте новину «В Івано-Франківську вводять соцкартки для малозабезпечених». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

2

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі