понеділок, 09 травня 2011 13:23

В інтернеті з'явилося відео з Донецька, в якому спалюють червоний прапор

В інтернеті з'явилося відео з Донецька, в якому спалюють червоний прапор

Відеозапис того, як невідомий чоловік у Донецьку спалив червоний прапор під гаслом "Спалюй червоні ганчірки ", з'явився напередодні святкування Дня перемоги.

У квітні парламент України прийняв закон про використання копії прапора Перемоги 9 травня, що викликало протести у частини суспільства, перш за все на заході країни. Закон до цих пір не підписаний президентом.

На відео молодий чоловік у білій масці спершу продемонстрував камері червоний прапор, потім витер об нього ноги, потоптався, облив тканину горючою сумішшю і спалив.

Відео зроблено на березі водойми з видом на монумент "Твоїм визволителям, Донбас", біля якого в Донецьку за традицією проходить вшанування ветеранів.

Голова Донецької облдержадміністрації Анатолій Близнюк заявив у середу про відсутність проблем з використанням в Донецькій області червоного прапора під час святкування Дня Перемоги

.

Зараз ви читаєте новину «В інтернеті з'явилося відео з Донецька, в якому спалюють червоний прапор ». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

10

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі