середа, 16 березня 2011 09:05

В Генпрокуратурі кажуть, що Тимошенко гальмує передачу її справи до суду

В Генпрокуратурі кажуть, що Тимошенко гальмує передачу її справи до суду

Колишній прем'єр Юлія Тимошенко не зацікавлена у передачі кримінальної справи порушеної проти неї до суду.

Відповідну заяву оприлюднила прес-служба Генпрокуратури.

"Останнім часом екс-прем'єр не втомлюється повторювати про своє бажання, щоб Генпрокуратура якнайшвидше направила до суду кримінальну справу за обвинуваченням її у зловживанні владою та перевищенні службових повноважень, а також у порушенні бюджетного законодавства", - зазначають в відомстві.

В ГПУ нагадали, що офіційно підтвердили свою готовність передати вказану кримінальну справу до суду відразу ж після закінчення ознайомлення з нею обвинуваченої та її захисника, з тим, щоб встановити істину.

Водночас у відомстві зауважили, що адвокат екс-прем'єра повідомив слідчого, що може продовжити ознайомлення з матеріалами справи проти Тимошенко не раніше 2 квітня", - зазначається у заяві.

"Однак, як стало відомо, її адвокат Богдан Ференц подав заяву слідчому у справі про те, що зможе продовжити ознайомлення з матеріалами щодо його підзахисної не раніше 2 квітня цього року", - йдеться в заяві.

"Отже, Юлія Володимирівна, м'яко кажучи, і цього разу нещира. І, очевидно, не зацікавлена у передачі справи до суду, продовжуючи маніпулювати громадською свідомістю задля отримання власних дивідендів", - заявили в ГПУ.

Зараз ви читаєте новину «В Генпрокуратурі кажуть, що Тимошенко гальмує передачу її справи до суду». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

31

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі