неділя, 06 квітня 2014 15:22

В Донецьку сепаратисти увірвалися в ОДА: міліцію закидують камінням, відбирають щити
3

Фото: Остров

Під будівлею Донецької обласної державної адміністрацією мітингують близько 2 тис проросійських активістів, деякі з них спробували увірватися в будівлю, але були відтіснені правоохоронцями.

Будівлю облдержадміністрації охороняється посиленими нарядами міліції - близько 300 осіб.

Близько 20 мітингувальників в медичних масках підійшли до входу в будівлю. Спочатку вони намагалися забрати щити і кийки у правоохоронців, а також пройти всередину будівлі обладміністрації. Вони змогли відібрати у міліціонерів як мінімум 3 щита.

Потім кілька мітингувальників змогли прорватися через кордон міліції і зайти в будівлю обладміністрації, але були витіснені звідти правоохоронцями. Після цього у вікна будівлі з боку мітингувальників полетіли камені, також кинули як мінімум один вибуховий пакет.

В даний час кілька людей намагаються зламати двері обладміністрації, щоб пройти всередину. Водночас, до будівлі облдержадміністрації під'їхав водомет.

Решта мітингувальників спостерігають за подіями з боку. В руках у них російські прапори, розтяжки із символікою проросійських громадських організацій і різними гаслами, георгіївські стрічки.

Як повідомляє Новости Донбасса "мітинг сепаратистів зібрав 2 тис, перекрили вулицю, увійшли в будівлю ДонОГА, до ганку ОДА підігнали водомет."

Зараз ви читаєте новину «В Донецьку сепаратисти увірвалися в ОДА: міліцію закидують камінням, відбирають щити». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

70

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі