вівторок, 30 вересня 2008 11:57

В БЮТ придумали як формувати більшість без згоди депутатів

В БЮТ придумали як формувати більшість без згоди депутатів
Фракція БЮТ пропонує внести зміни до регламенту, якими позбавити депутатів можливості впливати на кількісний склад коаліції.

Відповідно до проекту Андрія Портнова пропонується виписати в регламенті, що до складу коаліції входять депутатські фракції, кількість народних депутатів в яких становить більшість від конституційного складу Верховної Ради.

Раніше це речення звучало так: "До складу коаліції входить більшість народних депутатів від конституційного складу Верховної Ради".

Також Портнов пропонує вилучити з регламенту пункт, яким передбачалося особисте підписання депутатами коаліційної угоди. Тепер для цього достатньо буде підпису голови фракції або його заступника.

З регламенту також вилучається пункт, що коаліція приймає рішення на своїх загальних зборах більшістю голосів народних депутатів, які входять до складу коаліції, повідомляє Українська правда.

Зараз ви читаєте новину «В БЮТ придумали як формувати більшість без згоди депутатів». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі