середа, 19 січня 2011 16:46

В БЮТ не сумнівається, що Рада дасть зелене світло виборам у 2012 році

В БЮТ не сумнівається, що Рада дасть зелене світло виборам у 2012 році

Народний депутат із фракції БЮТ-Батьківщина Сергій Сас вважає перенесення проведення парламентських виборів на жовтень 2012 року тайм-аутом для влади.

Про це він розповів в коментарі Gazeta.ua.

"Партія регіонів за рахунок "тушок" може забезпечити голосування за зміни до Конституції щодо перенесення виборів. Хто виграє чи пограє від цього, залежить від того, як підуть реформи влади. Сьогодні ми бачимо, що на всіх рівнях їх пробуксовують. Але якщо вони забезпечать проведення реформ, відчутних для громадян, то це буде інша ситуація. Від цього буде залежати, хто буде мати більше перспектив", - зазначив депутат.

"Ми з самого початку стояли на позиції, що рішення Конституційного суду щодо відміни конституційної реформи – це афера. Воно було антиконституційним. Ми не підтримуємо такий перебіг подій. Але як би до нього зараз не ставилися, тепер треба діяти згідно Конституції 1996 року. Тому вибори мають відбутися у березні 2011 року. Перебіг подій, виступи спікера Володимира Литвина і ряду інших політиків говорять про те, що 300 голосів є, і зміни до Конституції щодо проведення виборів будуть прийняті", - наголосив Сас.

Він зізнався, що зараз складно сказати, чи підтримають деякі "бютівці" перенесення виборів.

"Перелік тих, хто пішов чи кого "пішли" з фракції, зменшується. Ми доходимо до тієї межі, що ті люди, які залишилися, будуть послідовно дотримуватись політики фракції та позиції партії. Але я не виключаю, що декілька голосів ще знайдеться на підтримку змін. Але не думаю, що таких людей буде багато", - зауважив "бютівець".

Нагадаємо, у Адміністрації президента ходять чутки, що парламент готовий на початку лютого проголосувати за зміну Конституції з тим, щоб вибори до Верховної Ради відбулися у жовтні 2012 року.

Зараз ви читаєте новину «В БЮТ не сумнівається, що Рада дасть зелене світло виборам у 2012 році». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

3

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі