понеділок, 15 лютого 2010 09:37

В будинку, де прописана Тимошенко, відкрили бордель

В будинку, де прописана Тимошенко, відкрили бордель
БЮТ збирається поскаржитися в правоохоронні органи на бордель, який близько року тому організували в Дніпропетровську в будинку, де прописана Юлія Тимошенко, повідомляє Сегодня.

Про бордель в будинку прем"єра в БЮТ дізналися від журналістів. "Ми не знаємо, наскільки часто Юлія Володимирівна з"являється у себе в квартирі — це її особиста справа, але про бордель в її будинку не чули. У нас такими закладами не цікавляться. Проте у понеділок ми перевіримо цю інформацію і поскаржимося куди потрібно", — заявив прес-секретар обласного штабу БЮТ Сергій Довгаль.

Як стало відомо журналістам, в будинку N26 на Карла Маркса (Дніпропетровськ), де прописана прем"єр-міністр Юлія Тимошенко, працює бордель. Розташований він в четвертому під"їзді будинку (квартира прем"єра — в третьому і поверхом вище).

За словами одного з жителів, розважальний заклад на першому поверсі працює щонайменше близько року

"Всі сусіди про нього знають — сюди постійно п"яні компанії приходять, весь час машини під"їжджають, приходять і самотні клієнти. Їх п"яні оргії дошкуляють всім сусідам. Мені люди з нашого будинку ще того року розповідали, як скаржилися в міліцію — і без толку", — розповів чоловік.

Журналісти видання відвідали заклад. Про те, що в будинку, де вони "працюють", прописана Юлія Тимошенко, дівчата не знали.

"Я тут близько року, і для мене це новина, — подивувалася одна з жриць. — Для інших, думаю, теж. Ми не місцеві". "Може, нам варто накинути по "сотці" за послуги?" — розсміялася вона.

Контора регулярно розміщує в інтернеті оголошення про прийом дівчат на роботу. Достатньо подзвонити. Єдина умова сутенерів — дівчині повинно бути не менш ніж 18-ть. "Якщо підійдете, відразу вийдете на роботу, розраховуватися будемо подобово: по сто гривень за клієнта", — пояснила адміністратор, додавши, що довідок про стан здоров"я тут не вимагають.

Зараз ви читаєте новину «В будинку, де прописана Тимошенко, відкрили бордель». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

22

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі