вівторок, 26 серпня 2008 08:03

В аварії загинув депутат Михайло Сирота (оновлено)

В аварії загинув депутат Михайло Сирота (оновлено)

25 серпня в ДТП під містом Узин (Білоцерківський район Київської області) загинув народний депутат України Михайло Сирота (член депутатської фракції "Блок Литвина").

Про це повідомило джерело у правоохоронних органах.

Причини та обставини ДТП з"ясовуються.

Водночас, як повідомили Корреспондент.net у Білоцерківському районному відділенні ГУ МВС України в Київській області, ДТП сталося не в Білоцерківському, а у Васильківському районі.  

"Аварія сталася на трасі Саливонки-Лосятин. Автомобіль депутата зіткнувся з автомобілем марки Daewoo Lanos. Під час ДТП в машині перебували народний депутат і його дружина", - повідомили у Васильківському міському відділенні ГУ МВС в Київській області. При цьому у відділенні підтвердили факт загибелі народного депутата Михайла Сироти.  

ДТП сталося близько 20.00. Після події дружина депутата була направлена до Гребінківської лікарні, повідомив помічник оперативного чергового Васильківського міського відділення ГУ МВС Володимир Шеремет.

Сирота народився 17 липня 1956 р. в Черкасах. Голова Трудової партії України, член депутатської фракції "Блок Литвина" (Народна Партія, Трудова партія України) у Верховній Раді України, перший заступник голови Комітету Верховної Ради України з питань правової політики, повідомляє УНІАН.

Зараз ви читаєте новину «В аварії загинув депутат Михайло Сирота (оновлено)». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі