вівторок, 21 травня 2019 11:46

В Адміністрації Зеленського відбувся перший скандал

В Адміністрації Зеленського відбувся перший скандал
В Адміністрації президента Володимира Зеленського не пускають нардепів. Фото: apostrophe.ua

Охорона Адміністрації президента не дозволила лідеру Радикальної партії Олегу Ляшку пройти до зали, де проходять консультації глави держави Володимира Зеленського з головами фракцій і груп парламенту.

Нардеп вів трансляцію в Facebook з мобільного телефону.

Охорона запропонувала лідеру "радикалів" залишити мобільний телефон і пройти до зали без нього.

Ляшко категорично відмовився і сказав, що почекає біля дверей.

Нардеп спробував пройти через інші двері, але вони були закриті; охоронці глави держави ходили за ним. Після безуспішної спроби Ляшко повернувся до входу до зали, де проходило засідання.

"Я прошу пропустити мене на консультації з президентом. Зеленський наказав охороні заблокувати мені прохід. Я хочу, щоб Україна бачила, як за зачиненими дверима він проводить консультації", - сказав він.

Потім політик звернувся: "Змушений тоді залишити телефон. Робіть, українці, висновок, яка відкрита влада. До зустрічі. Я потім вийду і дам вам коментар". Після чого припинив трансляцію, залишив охороні телефон, і тоді його пустили на консультації.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Зеленський розпускає Раду

Під час проголошення промови президентом Володимиром Зеленським його спробував перебити голова фракції Радикальної партії Олег Ляшко. Це сталося в момент, коли Зеленський перейшов на російську мову, звертаючись до мешканців Криму та Донбасу.

Зараз ви читаєте новину «В Адміністрації Зеленського відбувся перший скандал». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі