четвер, 25 червня 2020 17:26

"Уся освіта тепер у статусі в. о." - як нового керівника МОН зустріли в мережах

Сьогодні Кабмінет міністрів призначив ректора Чернігівського національного технологічного університету Сергія Шкарлета заступником міністра освіти та науки. Таким чином він став в. о. міністра. Шкарлет, зокрема, відомий тим, що підтримував Віктора Януковича.

Автор: Відкриті джерела
  Сергій Шкарлет балотувався в депутати Чернігівської обласної ради від Партії регіонів, потім - від БПП.
Сергій Шкарлет балотувався в депутати Чернігівської обласної ради від Партії регіонів, потім - від БПП.

Користувачі соціальних мереж коментують призначення.

Сергій Грішин, журналіст

"Хоч тушкою, хоч чучелом.

Кабмін призначив Шкарлета в.о. міністра освіти.

Перед цим кандидатуру Шкарлета на міністра освіти не підтримав освітній комітет Ради. Комітет, який очолює депутат від "СН".

Тобто навіть свої депутати гидували виносити до зали цього типа. А його все рівно призначають"

Інна Совсун, народний депутат від "Голосу"

"6 років після Майдану, ми знову повертаємося туди, де ми були. Призначаємо на посади у ключові відомства людей, які працювали на Табачника, Януковича.

Якщо призначаємо виконувачем обов'язків міністра людину, яка не змогла спростувати звинувачення у плагіаті. То, перепрошую, яку систему в такому разі будуємо?"

 

Роман Кулик, офіцер резерву Збройних сил України

"Зеленський вирішив обійти свій же (!) парламент і профільний комітет, який не рекомендував призначати Сергія Шкарлета міністром освіти. І покласти болт на протести освітян та нерозуміння навіть у "Слузі".

Мабуть незамінний професіонал, знавець складних систем, кращих у середовищі просто немає, ага. Чим він так "полюбився" Зеленському, скоро побачимо. А МОН гайки"

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Венедіктову порівняли з Пшонкою

Михайло Басараб, політолог

"Уся історія з призначенням Шкарлета ще раз доводить, що Зеленський - просто весільний генерал. За його плечима працює потужний центр капітуляції і реваншу. Єрмак є вітриною цієї машини, яка повертає нас у часи Януковича і вперто пхає нас у російську пащу.

Кажуть, в коридорах Банкової оселився Льовочкін. Якщо Льовочкін справді тепер управляє Зеленським через Єрмака, то чекати залишилося недовго.

Готуймося! Осінь буде спекотною"

Михайло Ткач, журналіст

"Схоже, закінчились айкоси і міністри освіти та науки"

 

Соня Кошкіна, журналіст

"Ми живемо в парламентсько-президентській республіці, пам'ятаєте? 1:0 на користь Банкової. Чекаємо на відповідь Ради. Якщо, звичайно, у нас справді парламентсько-президентська республіка"

Крістіна Бердинських, журналіст

"Схоже, що не тільки міністр, але й уся освіта тепер у статусі в.о."

Леонід Швець, політичний оглядач

"Новий в.о. міністра освіти - заслужений ветеран плагіату, володар чорного поясу з копіпаст, кавалер ордена "І що ви мені за це зробите?" першого ступеня"

Колишня міністр освіти і науки Анна Новосад заявила, що ректор Чернігівського технологічного університету Сергій Шкарлет придбав елітне авто майже за $60 тис. коштом навчального закладу.

Зараз ви читаєте новину «"Уся освіта тепер у статусі в. о." - як нового керівника МОН зустріли в мережах». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі