Ексклюзиви
четвер, 10 квітня 2008 12:40

Усенко-Чорна про ситуацію зі своїм звільненням: "Це банальна помста"

Заступник глави Центрвиборчкому Жанна Усенко-Чорна<>розповіла, у зв"язку з чим президент Віктор Ющенко вирішив ініціювати її звільнення з Центрвиборчкому.

"Це банальна помста за те, що 24 березня комісія прийняла постанову про заміщення депутатів фракції БЮТ в Київській міській раді", - відзначила Усенко-Чорна в інтерв"ю "КоммерсантЪ-Украина".

За її словами, їй відомі результати службового розслідування, які, судячи з усього, дали підстави Віктору Ющенку вимагати її звільнення.

"Відомі. На мій погляд, висновки комісії дуже дивні. Ще дивовижніше те, що на підставі акту, складеного за підсумками розслідування, йдеться про порушення мною присяги, - відзначила вона. - Як на мене, нічого такого, що давало б підстави для таких висновків, в матеріалах розслідування немає. Навпаки, цей акт свідчить про те, що член Центрвиборчкому Жанна Усенко-Чорна виконувала обов"язки глави ЦВК, намагалася забезпечити реалізацію виборчих прав членів територіальної общини Києва. У акті також зафіксовано, що такі спроби саботувалися іншими членами комісії, які не приходили на роботу, не виконували свої службові обов"язки".

"Ситуація настільки прозора, що розповідати більше нічого", - підсумувала замглави ЦВК.

Зараз ви читаєте новину «Усенко-Чорна про ситуацію зі своїм звільненням: "Це банальна помста"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути