вівторок, 20 березня 2007 09:27

Ющенку не подобається, що в Генпрокуратурі керують донецькі

Президент Віктор Ющенко розкритикував те, що у Генеральній прокуратурі та МВС на керівні посади призначаються переважно вихідці з Донецького регіону. Про це він сказав по завершенню зустрічі з прем"єром Януковичем, спікером Морозом та лідерами парламентських фракцій, яка пройшла вчора у Секретаріаті президента

За словами Ющенка, сьогодні Генпрокуратура працює у ручному режимі і захисту закону в її особі не має.

Звертаючись безпосередньо до Віктора Януковича, Ющенко зауважив, що в нього є не стільки політичні, а особисті запитання з цього приводу.

"Скажіть, будь ласка, кого це буде в країні влаштовувати, коли на ключових посадах у Генпрокуратурі вихідці із Донецької області? Ну хіба це треба бути таким щасливим – працювати у Донецькому регіоні, щоб стати заступником генпрокурора", - сказав Ющенко.

Ющенко назвав поіменно представників Донецького регіону, які працюють на посадах заступників генпрокурора, начальників управлінь внутрішніх справ.

На це Янукович зауважив, що вони там працювали і до того: "Ви хочете, щоб я відповів. Я відповідаю: вони працювали там багато часу".

Ющенко заперечив це, зауваживши, що розбирається у механізмах призначень. Президент закликав усіх присутніх домовитись про те, що міліція, прокуратура, СБУ, суди мають бути аполітичними структурами, пише УНІАН.

Зараз ви читаєте новину «Ющенку не подобається, що в Генпрокуратурі керують донецькі». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі