пʼятниця, 08 вересня 2017 19:48

Ющенкові - Героя, легалізувати проституцію, позбавити Медведчука громадянства - що пишуть Порошенкові українці

Ющенкові - Героя, легалізувати проституцію, позбавити Медведчука громадянства - що пишуть Порошенкові українці
Віктору Ющенку пропонують дати звання Герой України за внесок у безвізовий режим. Фото: ukrinform.ua

Протягом серпня на сайті президента з'явилися 259 електронних петицій.

Gazeta.ua пропонує читачам найцікавіші.

Щоб документ потрапив на стіл главі держави, потрібно назбирати 25 тис. підписів протягом трьох місяців.

Президента просять легалізувати проституцію.

"Легалізувати проституцію в Україні, чим вивести тіньовий ринок проституції з тіні. Створити проституткам належні умови праці, медичне забезпечення і медичний контроль. Оподаткувати доходи з проституції. Посилити в кілька разів відповідальність за нелегальну проституцію", - пише користувач.

Боротьба з офшорами та олігархами

У петиції Порошенка закликають "публічно доповісти народу України про результати боротьби, оголошеної ним на всю країну,з офшорами та олігархами". "Це буде тест на чесність президента", - йдеться у тексті.

Третьому президенту Віктору Ющенку присвоїти звання "Герой України".

"За сприяння введенню безвізового режиму з ЄС для українців висловити президенту України 2005-2010 Віктору Андрійовичу Ющенку подяку від народу України та надати звання Героя України за неоціненний внесок у становленні української нації", - пише автор.

Посилення штрафів

"Зробити штраф за водіння транспортного засобу в стані алкогольного сп'яніння чи іншого в сумі 100 тис. грн та виправні громадські роботи в розмірі 100 годин. Такий метод змусить задуматись водіїв, які керують транспортом п'яні", - йдеться у петиції.

Будівництво сміттєпереробних заводів

"Шановний пане президент. Подивіться скільки в окрузі сміття. Тож я пропоную збудувати в нашій країні достатню кількість сміттєпереробних заводів. Крім того, пропоную ввести штрафи за забруднення територій", - пише автор.

Провести перевірку через детектор брехні на хабарництво всіх чиновників, також закликають президента.

Про відставку міністра соціальної політики Андрія Реви.

"Людина, яка займає таку посаду, просто не може вказувати на причину того, що люди погано живуть через те, що вони забагато їдять і порівнювати Німеччину та Україну", - пояснює автор.

Запровадити візовий режим з Російською Федерацією, вчергове пропонують президенту.

"Враховуючи українсько-російську війну, постійний економічний і політичний тиск на нашу державу з боку Росії", - йдеться в тексті.

Позбавити Віктора Медведчука громадянства.

"Медведчук таємно веде переговори з Путіним і в Криму. Медведчук є загрозою для національної безпеки України. Чим Саакашвілі гірший за Медведчука? Чому у Саакашвілі громадянство України забрали, а у Медведчука ні?", - написав автор.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: "Це уловка" - у Порошенка пояснили його заяву про скасування депутатської недоторканності

Сервер петицій з'явився на сайті президента у серпні 2015 року. Першою петицією, яка досягла необхідної кількості голосів, була від Української асоціації власників зброї. У ній вимагали законодавчо затвердити право громадян на захист.

Зараз ви читаєте новину «Ющенкові - Героя, легалізувати проституцію, позбавити Медведчука громадянства - що пишуть Порошенкові українці». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі