четвер, 07 лютого 2008 08:49

Ющенко зводить дружину до дипломатів і виступить по телевізору

Ющенко зводить дружину до дипломатів і виступить по телевізору
У четвер, 7 лютого, під головуванням президента України Віктора Ющенка відбудеться нарада з главами місцевих держадміністрацій.

Як повідомляє прес-служба Президента, під час заходу планується обговорити питання організації роботи із зверненнями громадян, а також питання державних закупівель.

Крім того, в Дипломатичній академії МЗС України відбудеться традиційна щорічна зустріч Ющенка і його дружини Катерини Ющенко з керівниками дипломатичних представництв і міжнародних організацій, акредитованих в Україні.

На зустріч запрошено більше 300 гостей, серед них - більше 100 керівників дипломатичних представництв іноземних держав і міжнародних організацій, представлених в Україні.

На захід також запрошені голова Верховної Ради Арсеній Яценюк, прем"єр-міністр Юлія Тимошенко, міністр закордонних справ Володимир Огризко, секретар РНБО Раїса Богатирьова, керівництво секретаріату президента України, члени уряду, глави Київської міськадміністрації і обладміністрації.

Глава держави також візьме участь в спеціальному проекті телеканалу "1+1" - прямому ефірі програми "Я так думаю" на тему вступу України до СОТ. У проекті також візьмуть участь лідери політичних фракцій і головні редактори провідних видань.

Зараз ви читаєте новину «Ющенко зводить дружину до дипломатів і виступить по телевізору». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі