пʼятниця, 18 січня 2008 14:20

Ющенко звернеться до депутатів 25 січня

Спікер Верховної Ради Арсеній Яценюк заявляє, що питання обрання президії Верховної Ради поки не вирішено.

Про це він сказав на брифінгу в п"ятницю після засідання Верховної Ради.

"На даний момент це питання не розглядається", - сказав він.

"Поки тільки комуністи порушували його, але оскільки сторони не прийшли до консенсусу і є підписана угода про те, що постанова про обрання президії може бути винесена на розгляд тільки після підписів п"яти керівників фракцій, то поки воно знаходиться в стадії невирішеності", - додав Яценюк.

Яценюк також повідомив, що наступна сесія розпочнеться із звернення президента Віктора Ющенка до Верховної Ради. Також, за його словами, саме тоді буде розглядатися програма дій уряду.

Він також зазначив, що наступної п"ятниці верховна рада працюватиме стільки, скільки необхідно, щоб прийняти необхідні законопроекти.

"Продовжимо роботу до 9, 10 або 12 години ночі, щоб прийняти пакет законопроектів, щоб розблокувати роботу Верховної Ради", - зазначив він.

Відповідаючи на питання щодо голосування за недовіру генпрокурору Олександру Медведьку, Яценюк сказав, що кадрові питання вирішуються виключно згідно з регламентом. Також він додав, що інформація про хворобу Медведька буде отримана наступного тижня, пишеУкраїнська правда.

Зараз ви читаєте новину «Ющенко звернеться до депутатів 25 січня». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі