Ексклюзиви
середа, 20 червня 2007 19:19

Ющенко зустрівся з Януковичем і Шаповалом

Президент України Віктор Ющенко провів зустріч з прем"єр-міністром Віктором Януковичем та головою ЦВК Володимиром Шаповалом. Про це повідомляє прес-служба глави держави.

Президент стурбований ситуацією, що склалася навколо діяльності ЦВК. Він вважає неприпустимим тиск політичних сил на роботу Центрвиборчкому і закликає до врегулювання цієї ситуації в переговорному процесі. Саме для обговорення ефективного шляху розблокування роботи комісії та створення всіх необхідних умов для належного забезпечення нею підготовки позачергових парламентських виборів глава держави і запросив на розмову керівника уряду та голову ЦВК.

Президент сподівається, що конструктивна позиція прем"єра, який є лідером Партії регіонів, позитивно вплине на оптимальне розв"язання ситуації навколо ЦВК та початку її повноцінної та ефективної роботи. (5 членів Центрвиборчкому обрані на посади саме за квотою Партії регіонів).

"Газета по-українськи"

Зараз ви читаєте новину «Ющенко зустрівся з Януковичем і Шаповалом». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути