пʼятниця, 21 березня 2008 12:32

Ющенко: Жодна з країн не виступає проти приєднання України до ПДЧ

 Президент Віктор Ющенко розраховує під час візиту президента США Джорджа Буша до України обговорити питання співробітництва у восьми напрямах. Про це заявив президент у інтерв"ю програмі "Точка зору" на Першому національному телеканалі у четвер. "Цей візит буде присвячений плану дій на 2008-2009 роки. Для цього буде сформована окрема дорожня карта, де торкнуться питання співробітництва у восьми напрямах, починаючи від режиму торгівлі і закінчуючи темою космосу", - сказав Ющенко.

За словами Ющенка, хоча співробітництво  США і України в окремих галузях розвивається динамічно, але треба вже переходити від "експериментального етапу" до "більш конкурентного співробітництва".

Також на зустрічі йтиме мова про співробітництво України з НАТО і приєднання її до ПДЧ.

Відповідаючи на питання, що деякі країни НАТО проти приєднання України до Альянсу Ющенко відзначив, що жодна з країн не виступає проти приєднання України до ПДЧ.

"Ті слова були сказані у  контексті приєднання України до НАТО... у нас немає супротивників цього процесу на сьогоднішній день", - завірив Ющенко.

Він також відзначив, що до 4 квітня ніякі рішення прийматися не будуть, повідомляє Украинская правда.

Зараз ви читаєте новину «Ющенко: Жодна з країн не виступає проти приєднання України до ПДЧ». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі