середа, 05 березня 2008 12:04

Ющенко зобов"язав Тимошенко проводжати та зустрічати його в аеропортах

Президент Віктор Ющенко ввів голову Верховної Ради й секретаря Ради національної безпеки й оборони до складу офіційних учасників проводів і зустрічей Президента при здійсненні ним державного, офіційного й робочого візитів за кордон.

Про це сказано в указі Президента N 192/2008 від 3 березня.

Цим указом Ющенко ввів відповідні зміни до указу Президента N 746/2002 від 22 серпня 2002 року.

У випадку неможливості участі спікера в проводах або зустрічах голови держави при здійсненні Президентом закордонного візиту, голову Ради може замінити перший заступник спікера.

Крім того, Ющенко увів до складу проводжаючих й зустрічаючих голови Ради при здійсненні офіційного або робочого візиту за кордон першого заступника спікера й першого віце-прем"єр-міністра.

У випадку неможливості участі першого заступника спікера й першого віце-прем"єр-міністра в проводах або зустрічах голови Ради їх можуть замінити заступник спікера й віце-прем"єр-міністр відповідно.

Президент поставив за обов"язок прем"єр-міністрові брати участь у проводах і зустрічах Президента у випадку від"їзду або повернення голови держави в Київ, а за відсутності прем"єра - першого віце-прем"єр-міністра, при здійсненні поїздки по Україні.

Ющенко також увів секретаря РНБО до складу зустрічаючих і проводжаючих Президента, у випадку здійснення поїздки по Україні, при від"їзді або поверненні глави держави в Київ.

Зараз ви читаєте новину «Ющенко зобов"язав Тимошенко проводжати та зустрічати його в аеропортах». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі