понеділок, 01 листопада 2010 15:44

Ющенко знову звалив усе на Тимошенко

Ющенко знову звалив усе на Тимошенко

Партія "Наша Україна" не має наміру оскаржувати результати місцевих виборів. Про це заявив почесний голова партії, колишній президент Віктор Ющенко.

"Потрібно визнати той факт, що стався, - вибори в Україні відбулися", - сказав він.

Головним недоліком виборчої кампанії Ющенко вважає недосконалість законодавства. У той же час він відзначив, що в цілому задоволений результатами своєї партії на місцевих виборах, оскільки ще 2-3 місяці тому не можна було робити оптимістичні прогнози щодо результатів для НУ.

Ющенко також вважає, що місцеві вибори показали, що його партія буде мати перспективи на майбутніх виборах до Верховної Ради.

Крім того, він повідомив, що за підсумками виборів НУ буде прагнути до формування більшості в місцевих радах з патріотичними та демократичними силами, а в разі неможливості формування такої більшості - закликати їх до консолідованих дій в опозиції. У той же час він не назвав конкретні політичні сили, з якими готова співпрацювати НУ, але вкрай негативно відгукнувся про лідера партії "Всеукраїнське об'єднання "Батьківщина" Юлію Тимошенко.

"Якщо давати відповідь на те, чому українська демократія така на сьогоднішній день роздроблена, найбільшу причину роздробленості демократичних сил принесла опозиція Тимошенко", - заявив Ющенко.

Крім цього, коментуючи результати виборів, Ющенко зазначив, що вони продемонстрували зростання радикальних настроїв в суспільстві, що не може, на його думку, не викликати занепокоєння.

Нагадаємо, раніше міжнародні спостерігачі заявили, що місцеві вибори в Україні 31 жовтня пройшли досить організовано, при цьому не було зафіксовано серйозних порушень, які б могли вплинути на результат виборів.

proUA

Зараз ви читаєте новину «Ющенко знову звалив усе на Тимошенко». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

17

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі