четвер, 23 жовтня 2008 09:43

Ющенко знає, скільки коштуватиме газ для України

"Нафтогаз України" й російський "Газпром" стоять "напередодні" підписання угоди щодо ціни на природний газ, і вже визначена попередня ціна.

Це дав зрозуміти президент Віктор Ющенко, даючи в середу інтерв"ю чотирьом іноземним радіокомпаніям, в тому числі "Бі-Бі-Сі".

На запитання щодо ціни на газ та відповідних переговорів, він сказав: "Не переживайте. Є відповідні повноваження і компетенції (на ведення переговорів)".

"Ви знаєте, я підписав відповідні директиви для цих переговорів, прем"єр-міністр провела на урядовому рівні консультації, зараз ідуть безпосередньо переговори між НАК "Нафтогазом" і "Газпромом", - зазначив Ющенко.

"Вчора я отримав кінцеву доповідь керівника НАК "Нафтогазу" - ми напередодні підписання відповідної угоди. Цього року угода буде підписана раніше, ніж минулого. Із ціною. Але я її не назву. Не тому, що я не знаю її, а тому що всьому свій час", - повідомив президент.

Він наголосив: "Переговори проведені, є 2-3 нюанси, на які я вказав, і думаю, що вони за сьогодні-завтра будуть врегульовані. Не виключаю, що, можливо, на цьому тижні ці переговори увійдуть у фінальну стадію, результативну".

"Це питання в мене під контролем, так що я б сказав: будьте спокійні", - запевнив Ющенко, пише Українська правда.

Зараз ви читаєте новину «Ющенко знає, скільки коштуватиме газ для України». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі