вівторок, 16 грудня 2008 12:15

Ющенко знає, що ускладнить боротьбу з кризою

Президент Віктор Ющенко заявляє, що неприйняття вчасно державного бюджету на 2009 рік серйозно ускладнить боротьбу з кризою.

Про це він заявив на нараді з керівниками місцевих держадміністрацій з питань подолання заборгованості по виплаті зарплат і критичного стану виконання загальнонаціональних цільових програм у вівторок у Києві.

"Є проблеми, що бюджет 2009 року (державний бюджет на 2009 рік) не прийнятий вчасно у вересні 2008 року", - сказав президент, повідомляє Інтерфакс-Україна.

Він підкреслив, що неприйняття своєчасне бюджету накладає негативний відбиток на прийняття місцевих бюджетів і процес їх прийняття затягнеться на січень-лютий 2009 року.

Ющенко нагадав, що різні версії бюджету на наступний рік, які пропонував уряд, так і не були прийняті Кабінетом міністрів. "Це серйозно ускладнює боротьбу з кризою", - підкреслив глава держави.

Президент вважає, що основна робота Верховної Ради повинна бути спрямована на розробку і прийняття антикризових законів.

Ющенко нагадав, що "працюючий парламент - це надзвичайно важливо для України", і те, що парламент обрав спікера - це "теж гарна новина".

За словами президента, "акцент номер один у роботі парламенту, уряду має бути спрямований на розробку і прийняття законів", що мінімізують наслідки економічної кризи.

Зараз ви читаєте новину «Ющенко знає, що ускладнить боротьбу з кризою». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі