середа, 22 лютого 2012 00:52

Ющенко зізнався, що у нього багато ворогів і мало друзів

Ющенко зізнався, що у нього багато ворогів і мало друзів

Віктор Ющенко заявив, що у нього достатньо ворогів, а друзів набирається всього до 15 чоловік.

Зокрема, говорячи в ефірі "5 каналу", про наявність у нього друзів, політик уточнив, що це - невелика група із 8-15 людей, але називати їхні прізвища Ющенко спочатку не хотів.

"Не думаю, що це важливо для написання мого портрету. Їхні прізвища нічого не говорять", - відзначив екс-президент.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Ющенко розповів, як Тимошенко пізно ввечері прийшла до нього із мрією

Зрештою він назвав своїх друзів: "Наприклад, Ігор Богун, Петро Міхєєв, Олексій Довбня. Іще можна назвати десяток-півтора. І вони мене вважають другом". За словами політика, 23 лютого – на його день народження – друзі не тільки дзвонитимуть йому, а й "приплентаються" в гості.

Крім того, говорячи про політичних соратників, Ющенко сказав, що якби був сьогодні президентом, то на посаду прем'єр-міністра міг би призначити або Юрія Єханурова, або Віктора Пинзеника, або Володимира Огризка.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Ющенко відкинув критику на свою адресу й нагадав про свої звершення

На запитання, чи піде він на парламентські вибори, політик зауважив, що зараз ведуться переговори з 4-ма політичними силами.

"Якщо ми породимо консолідацію демократичних патріотичних сил, я готовий у ній зайняти будь-яку позицію, навіть саму крайню. А амбіції якраз і полягають у тому, що ти своєю політикою повинен максимально принести благо для своєї нації", - резюмував екс-президент.

Зараз ви читаєте новину «Ющенко зізнався, що у нього багато ворогів і мало друзів ». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

28

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі