пʼятниця, 21 вересня 2007 08:21

Ющенко збирається звільняти Черновецького

Ющенко збирається звільняти Черновецького
Голова Київської міської державної адміністрації Леонід Черновецький може бути відсторонений з посади указом президента. Про це повідомляють джерела Української правди.

Як зазначають джерела, замість Черновецького може бути призначений виконуючий обов"язки голови Київської міської державної адміністрації.

Серед претендентів на цю посаду називають Юрія Луценка та Віктора Балогу. Водночас джерела в оточенні Балоги виключають його перехід на роботу до Київської міської державної адміністрації.

Ще одним претендентом на в.о. голови міськадміністрації називають Валерія Борисова, який працював на цій посаді за часів Олександра Омельченка.

Як відомо, закон "Про столицю" передбачає, що посаду голови Київської міськадміністрації має обіймати Київський міський голова, яким на нинішній момент є Черновецький. Цей зв"язок двох посад також підтверджено рішенням Конституційного суду 2003 року, пише Українська правда.

Зараз ви читаєте новину «Ющенко збирається звільняти Черновецького». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі