вівторок, 27 листопада 2007 08:47

Ющенко збирає Луценка, Тимошенко і "непідписантів"

Ющенко збирає Луценка, Тимошенко і "непідписантів"
Сьогодні, 27 листопада, відбудеться екстрене засідання політради блоку Наша Україна–Народна самооборона, де йтиметься про коаліцію демократичних сил. Тим часом, за інформацією газети КоммерсантЪ-Україна, чергова спроба переконати сімох депутатів НУ-НС підписати угоду з Блоком Юлії Тимошенко буде зроблена сьогодні.

"У вівторок, за ініціативою Президента, має відбутися спільне засідання лідерів НУ-НС і БЮТ – за участю тих, що не підписалися", повідомило джерело в НУ-НС.

"Вважаю, після цього заходу під коаліційною угодою, яка, до речі, зараз знаходиться у Олександра Турчинова, з"явиться ще чотири підписи", – додало джерело.

Станом на 26 листопада угоду про створення коаліції з БЮТ не підписали семеро депутатів від НУ-НС, зокрема, Іван Плющ, Юрій Єхануров, Микола Оніщук, Кріль, Василь Петьовка, Станіслав Довгий, Віктор Тополов.

Зокрема Кріль називає "змовою" частини лідерів політичних сил ті переговори про створення демократичної коаліції, які відбулися між НУ–НС і БЮТ після закінчення дострокових виборів у Верховну Раду.

У свою чергу Єхануров висунув ряд вимог і пропозицій до тексту коаліційної угоди між БЮТ і НУ-НС.

У той же час, депутат Роман Зварич 26 листопада заявив, що найближчим часом ще двоє членів фракції Наша Україна–Народна самооборона підпишуть угоду про створення коаліції з Блоком Юлії Тимошенко.

За матеріалами: Корреспондент.net, ICTV, КоммерсантЪ-Украина.

Зараз ви читаєте новину «Ющенко збирає Луценка, Тимошенко і "непідписантів"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі