четвер, 17 липня 2008 12:42

Ющенко завтра підніметься на Говерлу за будь-якої погоди

Президент України Віктор Ющенко, перебуваючи у прекрасній фізичній формі, наполягає на тому, що його сходження на гору Говерла має відбутися за будь-якої погоди.

Про це сказала сьогодні на брифінгу прес-секретар Президента України Ірина Ванникова.

Вона нагадала, що завтра, 18 липня, Президент України Ющенко візьме участь у церемонії відкриття та освячення скульптурної композиції "Тризуб" на Говерлі.

За її словами, на Говерлу буде піднято державний прапор України і закладено капсулу із землею з усіх регіонів України, "з місць звитяг українського духу і зброї".

Ванникова наголосила, що Президент України переконаний у тому, що ця акція має символізувати об"єднання всіх українських земель. "Ми єдині в прагненні розбудувати потужну сучасну економіку, відродити свою історичну пам"ять, свою національну ідентичність, утвердити українську мову як єдину державну і загальнонаціональну", - процитувала Ющенка його прес-секретар.

Вона додала, що Президент наголошує, що "ми єдині в бажанні забезпечити Україні належне місце серед передових країн Європи, сказати своє слово у світовій культурі й науці, у світовій історії". УНІАН.

Зараз ви читаєте новину «Ющенко завтра підніметься на Говерлу за будь-якої погоди». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

2

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі