понеділок, 19 травня 2008 20:26

Ющенко застерігає від спроб зірвати вибори в Києві

Президент України Віктор Ющенко застерігає всіх учасників виборчого процесу в Києві від спроб зірвати вибори.

Про це сказала прес-секретар Президента Ірина Ванникова сьогодні на брифінгу.

За її словами, Президент звернув увагу всіх гілок влади і політичних сил на необхідність неухильного забезпечення виборчих прав громадян під час виборів у м. Києві.

"Сигнали, які лунають щодо підготовки до зриву виборів, чи бажання певних політичних сили переглянути їх результати, бо вони не відповідають запланованим – мають бути керівництвом (протидії) до дій усіх відповідальних органів влади. Комісії всіх рівнів мають належним чином організувати проведення виборів, а правоохоронні органи – убезпечити їх від провокацій", - підкреслив Президент.

Ющенко наголошує, що вибори в столиці мають пройти вільно і демократично, і так само має бути визначено переможця. "Україна може пишатися тим, що саме громадяни визначають, хто з політиків отримає посади. Я не допущу, щоб хтось поставив це наше спільне завоювання під сумнів", - резюмував Президент, сказала Ванникова. УНІАН.

Зараз ви читаєте новину «Ющенко застерігає від спроб зірвати вибори в Києві». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі