понеділок, 07 травня 2007 18:29

Ющенко запропонував Януковичу "малий пакет президента"

 
Під час зустрічі Президент України Віктора Ющенка та прем"єр-міністра Віктора Януковича, яка проходила сьогодні у Секретаріаті президента, глава держави наполягав на ухваленні парламентом законопроектів про зміни у законодавство про вибори та Державний бюджет у частині фінансування виборчого процесу, а також наполягав призначити дату дострокових парламентських виборів не пізніше початку липня.

- Назвімо це "малим пакетом президента", який, втім, має найбільше значення, – зазначив глава Секретаріату президента Віктор Балога.

- Глава держави вважає категорично неприпустимим затягування зі стартом виборчих перегонів. Спроби окремих учасників робочої групи, яка готує пропозиції на виконання домовленостей між президентом і прем"єр-міністром щодо проведення виборів, уповільнити взятий темп можуть розглядатися як свідомий саботаж спільного рішення Віктора Ющенка і Віктора Януковича, – зазначив сьогодні Глава Секретаріату Президента Віктор Балога.

"Газета по-українськи"

Зараз ви читаєте новину «Ющенко запропонував Януковичу "малий пакет президента"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі