понеділок, 01 вересня 2008 16:55

Ющенко запланував собі низку зустрічей

Президент України Віктор Ющенко 4 вересня зустрінеться з віце-президентом США Діком Чейні. Про це сьогодні на брифінгу повідомила прес-секретар Президента України Ірина Ванникова.

Під час цієї зустрічі планується обговорити питання торгівлі, інвестицій, технічної допомоги Україні з боку США та питання енергетичного співробітництва.

Також говорячи про плани Президента, Ванникова розповіла, що 2 вересня Президент України зустрінеться з президентом Академії наук України Борисом Патоном у рамках відзначення 90-річчя заснування Академії наук України. Також, Президент заслухає доповідь генерального прокурора України Олександра Медведька щодо заходів із забезпечення контролю за цільовим використанням коштів, виділених на ліквідацію наслідків паводка на Західній Україні. Також, цього дня Президент проведе нараду щодо боротьби з корупцією.

3 вересня В.Ющенко проведе нараду по підготовці до саміту Україна-ЄС, який відбудеться 9 вересня 2008 р. у Франції. Зокрема, буде обговорюватися питання взаємних поїздок громадян України та ЄС.

5 вересня Президент візьме участь в урочистих заходах, під час яких особисто привітає всіх переможців Олімпійських ігр, пише РБК-Україна.

Зараз ви читаєте новину «Ющенко запланував собі низку зустрічей». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі