Ексклюзиви
понеділок, 15 грудня 2008 09:19

Ющенко залишив Луценка без подарунка

Ющенко залишив Луценка без подарунка

Учора міністр внутрішніх справ Юрій Луценко відсвяткував своє 44-ліття. Як з"ясувала "Сегодня", його привітали всі головні посадовці держави, але — по-різному.

Новообраний спікер Володимир Литвин учора приїхав до іменинника особисто, щоб подарувати ікону. Щоправда, незважаючи на те, що спікер — історик-професіонал, а міністр — великий любитель історії, ікона виявилася сучасною.

Прем"єр Юлія Тимошенко передала своєму підлеглому великий букет квітів і цим учора обмежилася. Щоправда, сьогодні вони зустрінуться в Кабміні, і не виключено, що до букета приєднається інший подарунок.

Найскромнішим виявилося поздоровлення Президента, але Віктор Ющенко подзвонив з самого ранку. Втім, враховуючи відносини, які останнім часом існують між ним і Луценком, навіть дзвінок — уже багато що означає.

На відміну від топ-політиків, підлеглі врахували пристрасть міністра до історії: серед подарунків від голів департаментів і облуправлінь переважали книги на цю тему. Прес-секретар Луценка — Вікторія Бєлова — подарувала вишиванку. "Я знала, що він давно хотів її", — пояснила Вікторія.

Інна Кисель, директор департаменту по зв"язках із громадськістю, для подарунка обрала скульптуру Володимира Микитенка "Ритуальний танець". Скульптура зображає українських козаків, які, чомусь схожі на римських легіонерів.

Скульптуру подарував міністрові і його товариш — нардеп Давид Жванія. Щоправда, не історичну: скульптор Олег Пінчук зобразив слонів, що летять, пише ForUm.

Зараз ви читаєте новину «Ющенко залишив Луценка без подарунка». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути