вівторок, 27 травня 2008 08:15

Ющенко захистить демократію від політичних амбіцій

Президент Віктор Ющенко заявляє, що не допустить відступу від демократичного шляху в Україні. Про це він сказав, виступаючи в канадському парламенті на спільному засіданні Палати громад і Сенату в понеділок в Оттаві, повідомляє "Інтерфакс-Україна".

"Жодних потрясінь, що поставили б під загрозу демократичний шлях у нашій країні, не буде. Я зроблю все, щоб жодні політичні амбіції не зупинили наш демократичний рух", - завірив президент.

Ющенко також сподівається, що найближчим часом український парламент завершить удосконалення українського законодавства ухваленням 6 законів з боротьби з корупцією, проекти яких були внесені і ухвалені в першому читанні.

Він нагадав, що 6 законопроектів щодо подолання корупції в Україні були внесені ним і вже розглянуті парламентом у першому читанні.

"Я переконаний, що в найближчому часі ми завершимо удосконалення українського законодавства з боротьби з корупцією", - зазначив він.

Зараз ви читаєте новину «Ющенко захистить демократію від політичних амбіцій». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі