четвер, 07 серпня 2008 11:34

Ющенко забороняє політичні ток-шоу - ЗМІ

Секретаріат Президента України Віктора Ющенка напередодні виборів глави держави робить зусилля з ліквідації політичних ток-шоу, які йдуть у прямому ефірі на українських телеканалах, пише Телекритика.

"Можна говорити про новий тренд українських телеканалів щодо відмови від політичних ток-шоу в прямому ефірі, на який активно підштовхують основних телегравців у Секретаріаті Президента перед майбутньою президентською виборчою кампанією", - зазначає видання.

Втім, видання зазначає, що й під час демонстрації ток-шоу в прямому ефірі українського ТБ в того ж Савіка Шустера існували певні обмеження. Зокрема, з чуток, у популярного ведучого виник конфлікт з керівництвом телеканалу "Інтер" після того, як він запросив у ефір депутата Давида Жванію, який стверджує, що ніякого отруєння Віктора Ющенка в 2004 році не було.

"Доказів того, що за участь у "Свободі" хтось комусь платив гроші, що хтось "фільтрував" гостей і теми, немає, і навряд чи вони можуть бути. Однак неодноразові дивовижні появи непрошеного Леоніда Черновецького (мер Києва) під час обговорення абсолютно "некиївських" тем, скасування програми перед виборами в Києві тощо - це той дим, якого без вогню не буває", - стверджує видання.

Нагадаємо, що 1 серпня прес-служба телеканалу "Україна" повідомила, що в новому сезоні в ефірі телекомпанії з"явиться нове політичне ток-шоу, яке вестиме Савік Шустер. У телесезоні, що минув, популярний телеведучий працював на телеканалі Інтер, де вів програму "Свобода".

Причиною переходу Шустера на телеканал "Україна" ЗМІ називають конфлікт із Секретаріатом Президента в зв"язку із запрошенням Давида Жванії, повідомляє Оглядач.

Зараз ви читаєте новину «Ющенко забороняє політичні ток-шоу - ЗМІ». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі