пʼятниця, 06 квітня 2007 08:10

Ющенко за єдиний "помаранчевий" список, Тимошенко проти

Лідер БЮТ Юлія Тимошенко виступає проти єдиного "помаранчевого" списку на дострокових парламентських виборах.

Про це вчора повідомив лідер Української народної партії Юрій Костенко після завершення зустрічі керівників 12-х політичних партій у Президента Віктора Ющенка.

За словами Костенка, "за похід єдиним пропрезидентським блоком під час консультацій висловилися Віктор Ющенко та всі учасники зустрічі, окрім Юлії Тимошенко".

Як сказав Костенко, позиція лідера БЮТ не дозволила ухвалити остаточного рішення вчора, і продовження консультацій заплановане на сьогодні.

Нагадаємо, що 3 квітня Координаційна рада Блоку національно-демократичних та патріотичних сил, до якого входять 5 правих партій, звернулася до Президента, БЮТ та "Народного Союзу Наша Україна" із закликом сформувати єдиний виборчий блок з єдиним списком на дострокових парламентських виборах.

У разі, якщо єдиний список сформувати неможливо, Костенко пропонує іти трьома пропрезидентськими блоками: соціал-демократичним (БЮТ), право-ліберальним (НСНУ, НДП, "Народна самооборона", НПУ) та правим (УНП, НРУ, "Собор", "Свобода", КУН та ін.), пише УНІАН.

Зараз ви читаєте новину «Ющенко за єдиний "помаранчевий" список, Тимошенко проти ». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі