середа, 02 квітня 2008 13:03

Ющенко за рік освоїв кілька професій (ФОТО)
8

Віктор Ющенко не цурається брудної роботи і полюбляє освоювати різні професії. Цього року він був військовим, пожежником, фотографом, садівником...

Всі ЗМІ облетіли фотокадри, як минулого року у серпні наш президент власноруч боровся з вогнем на Херсонщині та штовхав разом з тодішнім керівником МНС Нестором Шуфричем пожежну машину.

А ще Ющенко не боїться літати на винищувачі, та їздити у танку.

Минулого місяця наш президент з задоволенням взяв участь у толоці з упорядкування території Музейного комплексу "Мистецький арсенал". Навколішках та з сокирою в руках Ющенко швидко перекваліфікувався у простого робітника.

А в Криму садив дерева - кедри. Знову з лопатою, але не сам - допомагала секретар РНБО Раїса Богатирьова.

На виставці скульптур в Українському Домі Ющенко вирішив приміряти на себе образ фотографа. Він прихопив із собою фотокамеру Nikon d-70 вартістю близько1000 доларів.

Фотографуючи, Президент присідав і навіть ставав на одне коліно.

Ющенко прийняв участь у міжнародній експедиції "Візантія-2007" в акваторії Чорного моря неподалік Херсонеса (Крим). Мета "Візантії-2007" – проведення підводних розкопок залишків вітрильно-веслового корабля часів Візантії (орієнтовно ІХ–Х ст.). На борту візантійського судна, який знаходиться на глибині 139 метрів, основним вантажем були старовинні амфори.

Президент, керуючи підводним апаратом, особисто підняв з глибини одну з амфор.

Фото УНІАН, Reuters

"Газета по-українськи"

Зараз ви читаєте новину «Ющенко за рік освоїв кілька професій (ФОТО)». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі