середа, 27 лютого 2008 14:49

Ющенко взяв приклад з Путіна і заліз в танк

Ющенко взяв приклад з Путіна і заліз в танк
Президент Віктор Ющенко під час перебування у розташуванні 1-ї окремої гвардійської танкової бригади, що дислокується на Чернігівщині, особисто спробував керувати танком.

Як повідомляє прес-служба Міноборони, президент відвідав кращий підрозділ цього з"єднання – 1-й танковий батальйон, який на 100 відсотків укомплектований танками Т-64БМ "Булат", що пройшли модернізацію на харківському підприємстві ім. Малишева.

На полігоні Ющенко ознайомився з дією термодимової апаратури танка Т-64БМ "Булат", спостерігав за діями механіків-водіїв трьох танків, які продемонстрували подолання бойовими машинами 2,5-метрового протитанкового рову.

За підсумками виконання вправ президент вручив цінні подарунки – наручні годинники – військовослужбовцям усіх трьох екіпажів танків, які на "відмінно" виконали бойові стрільби.

"Ющенко також особисто переконався у маневрених можливостях танку "Булат" - зайняв місце командира танку і здійснив на ньому поїздку по полігону", - йдеться в повідомленні.

Зараз ви читаєте новину «Ющенко взяв приклад з Путіна і заліз в танк». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі