четвер, 11 жовтня 2007 18:46

Ющенко вже вибрав кандидатуру майбутнього прем"єра

Ющенко вже вибрав кандидатуру майбутнього прем"єра

Президент України Віктор Ющенко заявляє, що помаранчева коаліція має всі підстави запропонувати кандидатуру прем"єр-міністра. Підписання коаліційної угоди відбудеться у наступний вівторок чи середу. Віктор Ющенко сподівається, що офіційно угоду піжпишуть відразу ж після оголошення результатів виборів, що відбудеться у наступний вівторок чи середу.

Про це він сказав, відповідаючи на запитання словацьких журналістів у Братиславі.

Віктор Ющенко ствердно відповів на запитання, чи знає він прізвище майбутнього прем"єр-міністра України.

Водночас він відмовився називати це прізвище, нагадавши лише, що угоду про створення помаранчевої коаліції фактично підписану.

Віктор Ющенко пояснив, що закликав "помаранчевих" сісти за стіл переговорів з Партією регіонів, аби у парламенті більшість змогла забезпечити конструктивний діалог із опозицією. За словами Президента, сьогодні зрозуміло, що виграла помаранчева коаліція і вона має всі підстави формувати більшість та пропонувати кандидатуру прем"єр-міністра.

"Я переконаний, що Україна пройшла унікальний демократичний шлях, і я з оптимізмом дивлюсь на українське майбутнє", - наголосив Президент, пише  УНІАН .


Зараз ви читаєте новину «Ющенко вже вибрав кандидатуру майбутнього прем"єра». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі