понеділок, 28 грудня 2009 08:47

Ющенко вказав Тимошенко на її "зеків"

Ющенко вказав Тимошенко на її "зеків"
У фракції Блоку Юлії Тимошенко є люди з кримінальним минулим і особистими бізнес-інтересамі, заявив президент України Віктор Ющенко.

Про це він сказав на зустрічі з громадськістю Хмельницької області.

"Хто голосував з вас за Ляшко тричі судимого?.. Депутат Верховної Ради Олег Ляшко, заступник голови комітету Верховної Ради з питань бюджету має багатий послужний список: три судові справи, одна відсидка, конфіскація майна", - сказав президент.

Ще одним бютівцем- фігурантом кримінальних справ був Андрій Портнов, додав Ющенко.

При цьому, за інформацією президента, "Портнов сьогодні є головним координатором юридичних процесів із забезпечення необхідного (судового) розгляду на виборах (справ, що стосуються) кандидатів в президенти, пані Тимошенко.

Головний напрямок діяльності Портнова - збереження на посаді певної людини в суді для того, щоб привести результати виборів на користь Тимошенко", - сказав він.

Крім того, за словами Ющенка фігурантом кримінальних справ був і перший заступник фракції БЮТ в Раді Андрій Кожем"якін.

Також президент відзначив, що близько 25 депутатів Ради від БЮТ мають відношення до великого бізнесу, що викликає певні питання до їх діяльності як депутатів.

А багато високопосадовців, призначених за квотою БЮТ, мають родинні зв"язки з депутатами від цієї фракції.

Як відомо, БЮТ не раз піднімав тему судимості кандидата в президенти, лідера Партії регіонів Віктора Януковича.

Кореспондент
Зараз ви читаєте новину «Ющенко вказав Тимошенко на її "зеків"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

6

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі