понеділок, 22 жовтня 2007 10:26

Ющенко виступить на засіданні Ради міністрів оборони країн Південно-Східної Європи

Сьогодні за участі Президента України Віктора Ющенка відбудеться офіційна церемонія відкриття засідання Ради міністрів оборони країн Південно-Східної Європи, що пройде у готелі Haytt.

Як повідомляє прес-служба глави держави, до порядку денного засідання Ради міністрів оборони країн ПСЄ включено звіти про діяльність Координаційного комітету РМО ПСЄ та Політико-військового Керівного комітету РМО ПСЄ за 2007 рік та про діяльність багатонаціональної бригади SEEBRIG.

Плануються вибори виступи представників Об"єднаних командувань НАТО Неаполь та Брунссум.

Міністри оборони ухвалять щорічні документи, Спільну заяву та визначать час і місце проведення наступної зустрічі.

Повідомляється, що ключовим питанням київського засідання Ради Міністрів оборони країн Південно-Східної Європи має стати розгляд Заяви України щодо її прагнень приєднатися до Угоди про Багатонаціональні Миротворчі Сили ПСЄ.

Як зазначили у прес-служби міноборони, проведення такого масштабного міжнародного заходу має велике політичне значення, адже це є, у першу чергу, визнання країнами Південно-Східної Європи нашої держави як рівноправного партнера.

За матерiалами УНІАН

Зараз ви читаєте новину «Ющенко виступить на засіданні Ради міністрів оборони країн Південно-Східної Європи». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі