понеділок, 18 серпня 2008 08:21

Ющенко вимагає, щоб Тимошенко терміново зібрала міністрів

Президент Віктор Ющенко пропонує уряду провести в понеділок позачергове засідання з проблем подолання наслідків стихії в західних регіонах.

Про це він повідомив в ході наради з главами 6 облдержадміністрацій на нараді в Івано-Франківську в неділю, передає "Інтерфакс-Україна".

"Я сьогодні (17 серпня) направив на адресу уряду телеграму з пропозицією провести позачергове засідання уряду завтра (в понеділок)", - сказав він.

Ющенко при цьому в черговий раз вказав на необхідність чіткого плану фінансування всіх об"єктів інфраструктури постраждалих регіонів.

Він також повідомив, що розширене засідання РНБО з питань, пов"язаних з ліквідацією наслідків стихійного лиха в західних регіонах, відбудеться в найближчий вівторок.

За словами президента, розширене засідання відбудеться за участю глав обласних державних адміністрацій 6 областей, що постраждали від стихії, представників Генеральної прокуратури, МВС, представників міністерств і відомств, пише Українська правда.

Зараз ви читаєте новину «Ющенко вимагає, щоб Тимошенко терміново зібрала міністрів». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі