пʼятниця, 09 травня 2008 15:27

Ющенко вимагає протягом 10 днів вгамувати зухвалих водіїв

Президент Віктор Ющенко вимагає від місцевих влад терміново вжити заходів для посилення контролю за дорожньо-транспортною дисципліною.

Як повідомляє прес-служба президента, про це йдеться у його листі до голови Ради міністрів Криму, голів обласних, Київської та Севастопольської міських держадміністрацій.

У листі Ющенко вимагає терміново вжити спільно з територіальними управліннями органів внутрішніх справ та інших органів виконавчої влади невідкладних заходів, спрямованих на активізацію оперативно-профілактичної діяльності на автошляхах, посилення контролю за дорожньо-транспортною дисципліною.

Президент звертає увагу на ситуацію, що склалася на автошляхах країни.

Він відзначає, що заходи щодо забезпечення створення безпечних умов для учасників дорожнього руху, збереження життя і здоров"я громадян, які вжиті ДАІ, дали певні позитивні результати.

Однак, за словами Ющенка, протягом останнього місяця порівняно з попереднім значно збільшилася кількість дорожньо-транспортних пригод. Особливе занепокоєння, підкреслює президент, викликає резонансність, тяжкість, рецидивність та зухвала поведінка осіб, що їх скоїли.


Про результати вжитих заходів Ющенко просить поінформувати його особисто у 10-денний термін, повідомляє Українська правда

Зараз ви читаєте новину «Ющенко вимагає протягом 10 днів вгамувати зухвалих водіїв». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі